Måste min produkt vara försäkrad?

Krav på försäkring på leasade produkter

Ja, när du leasar utrustning så måste allt vara försäkrat mot stöld och skada under hyresperioden. Vi erbjuder en riktigt bra allriskförsäkring med låg självrisk jämfört med vanliga företagsförsäkringar. Perfekt om du råkar tappa din telefon eller dator eller om ni får inbrott på kontoret. Då kan vi reparera eller skicka ut nya produkter till dig så din verksamhet inte drabbas av avbrott mer än tillfälligt.

Om du vill kan du välja att använda din befintliga företagsförsäkring, kontakta oss i detta fall.