Hur går det till att beställa?

Hur du lägger order och signerar leasingavtalet

1. Välj de produkter du önskar beställa och gå vidare till kassan.
  2. Fyll i ditt företagsnamn eller organisationsnummer så hämtar vi din adress automatiskt. Du kan också fylla i detta manuellt.
  3. Vi mailar vi ut ditt avtal när vi har utfört kreditbedömning (oftast inom 15 minuter) som du enkelt signerar med Bank ID.
  4. Dina produkter levereras oftast inom 1-2 arbetsdagar.

Använd gärna chatten nedre i högra hörnet vi frågor, vi svarar snabbt under dygnets vakna timmar.