1. LeaseCloud Help Center
  2. Når avtalen er over og mulighet til frikjøp

Hvordan kjøper jeg produktet mitt separat?

Du kan enkelt kjøpe løst gjennom en kortbetaling, direkte på Mine sider.

Du kjøper enkelt løst gjennom en kortbetaling. Den enkleste måten å gjøre dette på er å logge inn og betale for transaksjonen direkte på Mine sider. Du klikker deg deretter videre til produktet du ønsker å kjøpe separat. Når du er der, klikker du på "Behold for alltid"-knappen, og når du er der, kan du gå videre og skrive inn kortdetaljene dine.

Trinn 1: Logg inn

Trinn 2: Velg gjeldende produkt du vil kjøpe separat

Trinn 3: Klikk på "Behold for alltid"-knappen

Trinn 4: Skriv inn kortdetaljer